GENT appartement + winkel

Brusselsepoortstraat 1, 9000 Gent

Gelijkvloersappartement met winkelruimte, woonst inclusief ondergrondse staanplaats achter de building. Er is renovatiewerk doch zeker bewoonbaar.
Zeer goed en centraal gelegen. Vele foto's

Vraagprijs 205.000 euro

EPC: 195 Kwh/m²/jaar UC 832575

GENT Zuid appartement

Gustaaf callierlaan 39, 9000 Gent
Vernieuwd en instapklaar, op de 1e verdieping, ruime living met vernieuwde keuken en alle toestellen, 3 slk + staanplaats mogelijk.
Zeer goed gelegen nabij Zuidpark, warenhuizen w.o. Match enz. Zeer goede investering vb. voor uw studerende kinderen.
Terras achteraan. Aarzel niet voor een bezoek


VERKOCHT

EPC:394 Kwh/m² UC1800234
Vg/Wg/Gdv/Vkr/Gvv

GENT

Staanplaats 11 in residentie Terneuzen

Vraagprijs: € 17.500

Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv


GENT - Loft met magazijn

Unieke gelijkvloersloft met tuin en groot magazijn en garage. Ideaal voor zelfstandige. Jozef Guislainstr 100 te 9000 Gent
Luxueuze afwerking met sauna, hottub, wijn- en degustatiekelder enz.

vraagprijs 750.000 euro

EPC: 428 Kwh/m² UC1931342
Vg/Wg/Gdv/Vkr/Gvv

GENT

coming up very soon now

GENT Ruime gezinswoning

Stapelplein 50 bus 101 te Gent

Totaal gerenoveerde woning in meticuleuze afgewerking in luxe materialen, zoals vloer bestaande uit eiken parket, trappen in eik 1ste keus, wit afgewerkte deuren met magneetsloten. Omvat inkomhal en berging op het gelijkvloers. De eerste verdieping omvat een woonkamer met volledig ingerichte en open keuken met wit keramisch werkblad 1 cm en inductiekookplaat, toilet en terras in Padoek. De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers (1 slaapkamer kan dienen als bureauruimte), badkamer met douche en bad, nachttoilet en berging. De derde verdieping heeft 2 slaapkamers en een klein zoldertje. Aparte tellers voor water, elektriciteit en gas, ventilatie D-systeem.
Gelegen in een buurt in volle opwaardering, meer info hierover op volgende link http://denieuwedokken.be/.
Op wandelafstand van Dampoort station en nabij openbaar vervoer. Gebouwd en ingericht volgens de recentste EPB-regelgeving. Ideaal voor advocaten en andere vrije beroepers.
BAR (bruto aanvangsrendement): 2,78%
NAR (netto aanvangsrendement): 2,46%
Dit appartement kan samen gekocht worden met de kantoorruimte op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw.

Vraagprijs 388.000 euro

EPC 140 Kwh/m²/jaar UC 2006803
Vg/Wg/Gdv/Vkr/Gvv

GENT Kantoorruimte

Stapelplein 50 bus 001 te Gent

Prachtige kantoorruimte in volledig gerenoveerd gebouw in meticuleuze afwerking met luxe materialen, de deuren zijn wit afgewerkt met magneetsloten. Ruime waterdicht afgewerkte archief kelder, verwarmd via ventilatiesysteem. Ideaal voor een vrij beroep uit te oefenen. Gelegen in een buurt in volle opwaardering, meer info hierover op volgende link http://denieuwedokken.be/.
Op wandelafstand van Dampoort station en nabij openbaar vervoer. Gebouwd en ingericht volgens de recentste EPB-regelgeving. Overal LED-verlichting, hoge zolderingen, ventilatie D-systeem, eigen alarminstallatie. Aparte CV-ketel. Aparte tellers voor gas, water en elektriciteit.
BAR (bruto aanvangsrendement): 5,05%
NAR (netto aanvangsrendement): 4,47%
Mogelijkheid om luxe triplex appartement erboven te verwerven indien u er bijvb; ook wenst te wonen (doch volledig afgescheiden).

Vraagprijs 190.000 euro

Vg/Wg/Gdv/Vkr/Gvv

GENT Opbrengsteigendom

Stapelplein 50 te 9000 Gent.

Omvat een woning en een kantoorruimte.
Dit gebouw is volledig gerenoveerd in meticuleuze afwerking met luxe materialen. De deuren zijn wit afgewerkt met magneetsloten, ventilatie D-systeem, LED-verlichting, eigen alarminstallatie, hoge zolderingen. De CV-ketels zijn apart en de tellers voor de gas, water en elektriciteit zijn ook apart. Gebouwd en ingericht volgens de recenste EPB-regelgeving.
Gelegen in een buurt in volle opwaardering, meer info hierover op volgende link http://denieuwedokken.be/.
Op wandelafstand van Dampoort station en nabij openbaar vervoer.
BAR (bruto aanvangsrendement): 3,53%
NAR (netto aanvangsrendement): 3,12%

Het kantoor heeft een eigen ruime waterdichte afgewerkte archief kelder en een toilet.

De woning omvat inkomhal en berging op het gelijkvloers. De eerste verdieping omvat een woonkamer met volledig ingerichte en open keuken met wit keramisch werkblad 1 cm en inductiekookplaat, toilet en terras in Padoek. De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers (1 slaapkamer kan dienen als bureauruimte), badkamer met douche en bad, nachttoilet en berging. De derde verdieping heeft 2 slaapkamers en een klein zoldertje.

Vraagprijs 578.000 euro

EPC 140 Kwh/m²/jaar UC 2006803
Vg/Wg/Gdv/Vkr/Gvv